Selskapet

EN ANNEN TYPE SELSKAP

Du er i trygge hender når du inngår et samarbeid med ASEA. Grunnleggerne etablerte ASEA på grunnlag av flere tiårs erfaring i store, anerkjente selskaper.

Helt fra begynnelsen har ASEA opparbeidet en kultur av etikk og integritet. Det er et globalt selskap som bygger på grunntanken om etikk foran lønnsomhet og investering i mennesker – en kvalitet som tiltrekker seg kompetente og dyktige partnere.

I dag ledes ASEA av et lederteam med omfattende erfaring både innenfor og utenfor Network Marketing-bransjen.
ASEAs ledere er engasjerte i selskapets langsiktige, bærekraftige vekst, samtidig som de opprettholder prinsippene og verdiene som selskapet ble grunnlagt på.

ASEA var lønnsomt fra første driftsår og har ingen gjeld. Selskapets enestående produkter fremstilles i et anlegg som er renhetssertifisert og kvalitetssikret. Produktene er også redox-sertifisert av et anerkjent tredjeparts laboratorium.
Produksjonsprosessene eies og drives 100 % av ASEA, noe som garanterer produktenes kvalitet, gang på gang.

VISION STATEMENT

Attain profitable and sustainable global distribution of ASEA while setting a new industry standard for professional, principle-based management, with a focus on the personal development of our Associates.

© 2016 ASEA, LLC. All rights reserved. Terms of Service Privacy Statement