ASEAs Advisory Council

Ingen kan bygge en stor business alene, og det å ha tilgang til råd av høy kvalitet kan øke organisasjonens sjanser for suksess. ASEAs Advisory Council (rådgivende komité) består av noen av våre toppledere, og de bidrar til den overordnede strategiske globale retningen til ASEA.


  • Trish Schwenkler | Presidential Triple Diamond Executive & Advisory Council Member

   Trish Schwenkler

   Presidential Triple Diamond Executive

   Fra hennes alltid vennligeog smilende tilnærming, til tiden hun bruker på å involvere seg i hvert enkelt medlem av sitt team, Har Trish spredt troen på ASEA. Hun er en utrolig leder, som har bidratt til at alle føler at de virkelig hører til, og er en del av dette flotte selskapet. Hun er en utrolig leder. Hun omfavner ideen om at hun er ASEA fordi vi alle er ASEA. Trish har vært toppleder innen nettverksmarkedsføring siden 1993, og innehar tittelen Top Earner hos ASEA.

  • Alan Noble | Ambassador Diamond Executive & Advisory Council Member

   Alan Noble

   Ambassador Diamond Executive

   Alan startet på tradisjonelt vis, og tok en utdannelse innen International økonomi. Han oppdaget snart at hans drøm om eventyr og reiser var sterkere enn ønsket om en karriere innen økonomi. En uventet situasjon gjorde at Alan startet et intensivt søk, for å finne den kraftigste gjennombruddsteknologien som fantes – og han oppdaget ASEA. I løpet av 4 måneder kuttet han ut sine andre virksomheter, og valgte ASEA på heltid.

  • Tammi Gates | Ambassador Double Diamond Executive & Advisory Council Member

   Tammi Gates

   Ambassador Double Diamond Executive

   Tammi har arbeidet som ambulansemedarbeider og medisinsk personell på ambulansefly, i tillegg til å ha jobb som hjerte-/lungeredningsinstruktør og C.E.R.T. (Community Emergency Response Team)-medlem. Både Tammi, og hennes mann Chuck, er friluftsmennesker som elsker camping, jakt og ATV kjøring. Med 20-års erfaring innen nettverksmarkedsføring elsker de å hjelpe folk med å nå sine drømmer, og de har sett utallige liv bli forvandlet og forbedret med ASEA.

  • Reidun Bohn | Ambassador Diamond Executive & Advisory Council Member

   Reidun Bøhn

   Ambassador Diamond Executive

   Reidun er overbevist om at produktet selger seg selv og at det ikke finnes noe tilsvarende. Når vi spurte henne om hva som først interesserte med ASEA, nøler ikke Reidun i det hele tatt. “Produktet”, sier hun. “Forretningsmuligheter finnes det mange av, men et produkt som dette er unikt. Vi har et produkt som ingen andre er i nærheten av å ha, og som hjelper folk på en måte jeg aldri har sett tidligere. Jeg kan ikke forestille meg noenbedre måte å tjene til livets opphold på.”

  • RoseMary Skinner | Ambassador Diamond Executive & Advisory Council Member

   RoseMary Skinner

   Ambassador Diamond Executive

   Rose adora el baile como una forma de expresarse. Siente que aunque el baile en ocasiones involucra un cierto grado de sufrimiento, aún cuando sea cansado, ella se lo debe a la gente. Desde la niñez, ella consideró el baile como una manera de desahogarse, que aunque no todos tienen ese don, un producto como ASEA puede, por otro lado, ser compartido con los demás. Ella lo resume así: “Yo soy ASEA”.

  • Dan Doyle—Ambassador Diamond Executive & Advisory Council Member

   Dan Doyle

   Ambassador Triple Diamond Executive

   For kun noen få år siden var Dans ønske for fremtiden rett og slett å overleve. Helsemessige utfordringer hadde ruinert han, og han og Suzanne overveide å søke om å få matkuponger. I løpet av få måneder etter å ha hørt om ASEA skjønte imidlertid Dan at alt dette kunne snus. Det første året jobbet Dan uten stopp. Han snakket med folk hele dagen, hver dag. I dag er arbeidet fortsatt intensivt og krevende – men annerledes. De to reiser sammen, og besøker teammedlemmer som får tilbud om opplæring, støtte og motivasjon.

  • Terry Latham | Ambassador Diamond Executive & Advisory Council Member

   Terry Latham

   Ambassador Diamond Executive

   Terry ønsket mer tid med familien sin, og oppdaget at nettverksmarkedsføring ga ham friheten til å planlegge dagen selv. Etter 12 år i bransjen ble Terry introdusert for ASEA. “Det å bli introdusert for ASEA har forandret livet vårt”, sier han. “Beslutningen om å bli med kokte ned til den totale pakken, grunnleggerne, produktet og det faktum at folk tjente penger.”

  • Chris Gullo | Ambassador Diamond Executive

   Chris Gullo

   Ambassador Diamond Executive

   Chris har en MBA med toppkarakterer og jobbet innen finansnæringen i mer enn 15 år. Etter nøye vurdering besluttet Chris å gå inn i MLM-bransjen. I løpet av en 22-års periode bygget han en internasjonal virksomhet i 26 land og oppnådde de høyeste anerkjennelsene for internasjonale ledere. Chris har en lidenskap for å hjelpe andre til å nå sine personlige livsmål og ambisjoner. I dag er Chris en av de største business-byggerne globalt i ASEA, og hans måte å betale tilbake på, er å hjelpe andre til å oppnå det samme.

  • Chris Gullo | Ambassador Diamond Executive

   Sissel Andersen

   Triple Diamond Executive

   Sissel hadde vært en ledende forhandler og «top income earner» innen MLM, men hadde forlatt bransjen for flere år siden. Da hun forelsket seg i RENU 28 valgte hun å bli en del av ASEA. Hun gjorde ASEA til en heltidsjobb etter å ha møtt ledergruppen. Nå har hun privelegiet av å fokusere på å forbedre sitt eget og andres liv, bedre familiens økonomi og fremme personlig utvikling.

  • Deni Robinson

   Presidential Diamond Executive

   Deni gikk fra å bo i en 12 meter lang husvogn i Wyoming, da hun støttet ektemannens karriere, til å bygge seg opp til Presidential Diamond som en ASEA-partner. Nå holder hun foredrag på arrangementer innen bransjen og er vert for arrangementer og konferanser for forhandlere og deres teamHun prioriterer å tilbringe mye tid med barnebarna på familiehytta, ridning og trening.

  • Nicole Dennis

   Ambassador Diamond Executive

   Nicole hadde en suksessrik karriere som transportplanlegger, og var den yngste personen i ledelsen i bedriften hun arbeidet i. En dag forstod hun at den typiske ni til fem-rutinen ikke passet henne. Hun startet med RENU 28 i Australia og utviklet et dupliserbart system fra bunnen av. Hun etablerte et konsulentfirma og arbeider fortsatt med høyprofilerte prosjekter som administrerende direktør i firmaet, samtidig som hun driver en suksessrik ASEA-virksomhet på deltid.

 • Derek Chew

  Triple Diamond Executive

  Derek hadde bodd i Singapore i mange år, og forstod umiddelbart at ASEAs Redox gjennombruddsteknologi ville bli en stor suksess i det Asiatiske markedet. Han hadde så god erfaring med ASEA-produktene at han ønsket å dele muligheten med verden. Nå jobber han mot Diamond Life-programmet og elsker at verdiene og etikken til dette selskapet bidrar til å forbedre andres liv.